Külsősárdi kút értékesítése
2009-04-01 - 2009-04-17

Pályázati felhívás a Külsősárd 022/4 hrsz‑ú ingatlan értékesítésére

 

Rédics Község Önkormányzata, Baglad Község Önkormányzata, Belsősárd Község Önkormányzata, Bödeháza Község Önkormányzata, Gáborjánháza Község Önkormányzata, Külsősárd Község Önkormányzata, Lendvajakabfa Község Önkormányzata, Resznek Község Önkormányzata, Szijártóháza Község Önkormányzata és Zalaszombatfa Község Önkormányzata értékesítésre meghirdeti a Külsősárd község külterületében lévő 022/4 hrsz‑ú 400 m2 nagyságú ivóvízkút megnevezésű ingatlant a rajta lévő 1. számú kúttal, mint építménnyel együtt. Az ingatlant a Postaigazgatóság Pécs javára bejegyzett építési korlátozás terheli, eladók biztosítják az ingatlan per-, egyéb teher- és igénymentességét.

Az ingatlan értékesítésére vonatkozó feltételek:

-          a vételárat egy összegben kell megfizetni az adásvételi szerződés megkötését követő 15 napon belül,

-          eladók az ingatlant a vételár kifizetésével egyidejűleg adják a vevő birtokába,

-          amennyiben vevő az ingatlan hasznosítására a későbbiekben gazdasági társaságot alapít, a cég székhelyéül Külsősárdot jegyezteti be, amennyiben egyéni vállalkozóként kívánja tovább üzemeltetni, Külsősárdon telephelyet létesít

-          a tulajdonjog-változással kapcsolatos valamennyi költség a vevőt terheli.

Az ajánlat 2009. április 17-ig beérkezően nyújtható be a Rédicsi Körjegyzőségre 8978 Rédics, Vasút u. 10. zárt borítékban, „Külsősárd 022/4 hrsz. pályázat” szöveg feltüntetésével. Az ajánlatnak tartalmaznia kell a vevő adatait (név, cím), a felajánlott vételár összegét, az ingatlan tervezett jövőbeni hasznosításának rövid bemutatását és nyilatkozatot a pályázati kiírásban foglalt feltételek elfogadásáról.

Az ajánlatok elbírálására 2009. április 30-ig kerül sor.

A nyertes pályázó az ajánlatok elbírálásáról szóló értesítés kézhezvételétől számított 30 napon belül kötheti meg az adásvételi szerződést.

Érdeklődni lehet Stokker Sándor rédicsi polgármesternél telefon: 92/553-060.

Vissza a hirdetményekhez


Hírek
Hirdetmények
Rendeletek
Rédics község
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pályázatok
 
 
 
 
 
Civil szervezetek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Intézmények
 
 
 
 
 
 
Gazdaság
 
Turizmus
 
 
 
Sport
 
 
Közérdekű információk
 
Vallás
 
 
Közérdekű adatok