Cim: Bellosics Bálint Kulturális és Közösségi Ház

Tartalom:

Az 1965-ben épült Művelődési Ház 2007. október 21-én ünnepélyes keretek között vette fel Bellosics Bálint néprajzkutató nevét, így azóta a Bellosics Bálint Kulturális és Közösségi Ház nevet viseli.

Bellosics Bálint Kulturális és Közösségi HázA 2001 és 2003 között Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium VFC pályázatán, valamint a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma pályázatán elnyert támogatásból megtörtént az épület felújítása, kibővítése. A tetőtér beépítésével új közösségi színterek jöttek létre, s így a kibővített épületben már minden civil és kulturális szervezet zavartalanul végezheti tevékenységét.

A 2007. évben az Oktatási Minisztérium Közkincs pályázatának köszönhetően korszerűsítésre került az épület fűtési rendszere és a régi könyvtár helyén kialakításra került a Varga Ferenc Emlékterem, mely nagyszerű lehetőséget teremt 30 – 40 fős konferenciák, rendezvények, összejövetelek megrendezésére.

A Bellosics Bálint Kulturális és Közösségi Házban a színházterem (nagyterem) és a Házasságkötő terem mellett helyet kapott többek közt a Teleház, a Muszkli Klub elnevezésű kondícionáló-, és fitness terem, a Községi Televízió stúdiója, a Rendőrség Körzeti Megbízotti Irodája és az Ifjúsági Klub is.

Nyitva tartás:

Hétköznapokon 8:00 – 16:00 tart nyitva, de az intézmény látogatható a Kultúr Büfé nyitva tartásával megegyezően, azaz hétköznapokon 23:00 óráig, hétvégén pedig
13:00 – 24:00 óráig.

Hírek
Hirdetmények
Rendeletek
Rédics község
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pályázatok
 
 
 
 
 
Civil szervezetek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Intézmények
 
 
 
 
 
 
Gazdaság
 
Turizmus
 
 
 
Sport
 
 
Közérdekű információk
 
Vallás
 
 
Közérdekű adatok