LEADER+ Zárókonferencia

Az Őrség-Göcsej-Hetés Akciócsoport
2008. augusztus 28-án (csütörtökön) 14 órai kezdettel
tartja LEADER+ programjának ZÁRÓKONFERENCIÁJÁT
a rédicsi Bellosics Bálint Kulturális és Közösségi Házban,
ahol lezárásra és értékelésre kerül a 2006 – 2008 közötti időszak helyi LEADER+ programja, s bemutatásra kerülnek a 2008 – 2013-as időszakra vonatkozó fejlesztési elképzelések

Részletes program


 
  1. Az Akciócsoport vezetőjének köszöntője, az Őrség-Göcsej-Hetés Akciócsoport megalakulásának, helyi LEADER+ pályázati rendszerének bemutatása (Stokker Sándor – az ÖGH ACS vezető szervezetének elnöke)
  2. Tájékoztató a LEADER+ pályáztatásról és az ÖGH ACS gesztorálási munkájáról (Tóth Lajos - az ÖGH ACS projektmenedzsere, gesztorreferens)
  3. Az MVH, mint koordinátor tapasztalatai a hazai LEADER+ programról (Horváth Zoltán – az MVH zalaegerszegi RIK vezetője)
  4. Gyakorlati tapasztalatok a LEADER+ pályáztatás és az elszámolás kapcsán (Kovács Tünde – az Őrség Határok Nélkül HK tervezői csoportjának tagja)
  5. Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program lehetőségei (Horváth Péter – irodavezető, Helyi Vidékfejlesztési Iroda - Lenti)
  6. A Zala Zöld Szíve HK fejlesztési elképzelései (Pál Zoltán – a Zala Zöld Szíve HK vezetője
  7. Az Őrség Határok Nélkül HK fejlesztési elképzelései a következő LEADER időszakra (Virágh Enikő – az Őrség Határok Nélkül HK tervezői csoportjának vezető helyettese)

Vissza a cikkekhez


Hírek
Hirdetmények
Rendeletek
Rédics község
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pályázatok
 
 
 
 
 
Civil szervezetek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Intézmények
 
 
 
 
 
 
Gazdaság
 
Turizmus
 
 
 
Sport
 
 
Közérdekű információk
 
Vallás
 
 
Közérdekű adatok