Főoldal
 
Rédics község
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pályázatok
 
 
 
 
 
Civil szervezetek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Intézmények
 
 
 
 
 
 
Gazdaság
 
Turizmus
 
 
 
Sport
 
 
Közérdekű információk
 
Vallás
 
 
Közérdekű adatok
 
 
     
 
Hirdetmények
Bursa Hungarica Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2014.
2013-10-14 - 2013-12-31

Felhívjuk az érintett felsőoktatási hallgatók és középiskolások figyelmét, hogy Rédics Község Önkormányzata, továbbá a Rédicsi Közös Önkormányzati Hivatalhoz tartozó Baglad Község Önkormányzata, Belsősárd Község Önkormányzata, Gosztola Község Önkormányzata, Resznek Község Önkormányzata és Szijártóháza Község Önkormányzata csatlakozott a BURSA Hungarica Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2014. évi fordulójához.

A pályázati kiírás 2013. október 14-től vehető át a Rédicsi Közös Önkormányzati Hivatalban  vagy letölthető az alábbi linkekről:

felsőoktatási hallgatók részére: "A" típusú pályázati kiírás (doc), "A" típusú pályázati kiírás (pdf),  "A" típusú pályázati űrlap minta (pdf)

felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok részére: "B" típusú pályázati kiírás (doc), "B" típusú pályázati kiírás (pdf)"B" típusú pályázati űrlap minta (pdf)

A pályázatok beadásának határideje: 2013. november 15.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx

 Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót. A pályázói regisztrációt vagy a belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a Rédicsi Közös Önkormányzati Hivatalban kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzat köteles az EPER-Bursa rendszerben igazolni. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

További tájékoztatás kérhető a Rédicsi Közös Önkormányzati Hivatalban vagy a 92/553-060 telefonszámon.

« Vissza
 
 
 
Gyengénlátók számára.
Redics.hu vakok és gyengénlátók számára is olvasható verziója.
 
  Hirdetmények
 

POZIVNICA Cross-Culural Tool-Kit HR

 
 

MEGHÍVÓ Cross-Culural Tool-Kit HU

 
 

Rédics zártkerti besorolású területeinek infrastruktuláris fejlesztése

 
 

Rédics zártkerti besorolású területeinek infrastruktuláris fejlesztése

 
 

Tájékoztatás Gosztola község lakosságának

További hirdetmények
  Aktualitások
 

Rédicsi Hírmondó 8. szám
2017-01-02 15:31:26

 
 

Szilveszter Rédicsen
2016-12-30 20:40:41

 
 

Karácsonyi műsor a kultúrházban
2016-12-12 18:37:56

 
 

Házhoz megy a MIKULÁS
2016-11-18 17:53:33

 
 
UMFT
 
Magyar falu program
Impresszum Legyen a kezdőlapom Hozzáadás a kedvencekhez
Megtekintve 2714. alkalommal.