Főoldal
 
Rédics község
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pályázatok
 
 
 
 
 
Civil szervezetek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Intézmények
 
 
 
 
 
 
Gazdaság
 
Turizmus
 
 
 
Sport
 
 
Közérdekű információk
 
Vallás
 
 
Közérdekű adatok
 
 
     
 
Iskolai legfrissebb 2011-12

Véget ért a 2011-2012-es tanév

Június 21-én délután négy óra előtt a rekkenő nyári hőség ellenére ünneplőbe öltözött gyerekek, szülők és tanárok gyülekeztek rédicsi Bellosics Bálint Kulturális és Közösségi Ház nagytermében, hogy ünnepélyesen bezárják a 2011-12-es tanévet. Stokker Pálné, a helyi Móra Ferenc Általános Iskola igazgatója ünnepi beszédében felsorolta a tanév fontosabb eseményeit, átadta az arra érdemes pedagógusoknak - Erdei Lajosnénak és Rákos Istvánnénak - és tanulóknak kiemelkedő munkájukért járó jutalmakat, és elköszönt intézményünk végzős tanulóitól, akik ezt követően "elballgtak" iskolánkból. Végzőseinknek Stokker Sándor, községünk polgármestere is kedveskedett a település nevében egy Rédics "márkajelzésű" pólóval. Átadásra került továbbá a Rédicsi Iskolakörzet Gyermekeiért Alapítvány által 2009-ben alapított "A Móra Ferenc Általános Iskola Kultúrájáért Díj" is, amit ebben a tanévben Pető Emese 8. osztályos tanuló érdemelt ki hosszú évekig végzett színvolas kulturális munkájával. Így hivatalosan is kezdetét vette a tanulók számára a jól megérdemelt vakáció. A tanárok pedig július 1-től kezdik meg hivatalos, a törvény által előírt, fizetett szabadságukat, az addig hátralevő 1 hétben pedig még a tanév zárásával kapcsolatos egyéb hivatali teendőiket végzik az iskolában.

Íme néhány kép az esményről:

Kirándulás a Bakonyba

Iskolánk 5. és 7. osztályosai már régóta készültek arra, hogy a hírhedt betyár, Sobri Jóska nyomdokaiba lépjenek. Ezért aztán június 7-én egy betyárosan jó kirándulást tettek a csínytevőről elnevezett kalandparkba, és egy negyon jól sikerült napot töltöttek ott. Kép a park bejáratánál készült a hazaindulás előtti percekben. Aki bővebben is kíváncsi a létesítményre, IDE kattintva megnézheti a park internetes oldalát.

 

Sikeres gyermeknap

Június 4-én iskolánk apraja-nagyja a szülői munkaközösség lelkes tagjainak, valamint  tanáraik kíséretében, a diákönkormányzat szervezésében gyalogtúrát tett a lendvadedesi tóhoz. Útközben állomások voltak, ahol ügyességükről, tájékozottságukról adtak számot a csapatok. Dedesbe megérkezve játék, finom és bőséges ebéd, majd eredményhirdetés várta őket. A kép a jutalmak átadásának perceiben készült.


Magasrangú vendég az iskolában

Kövér László, a Magyar Országgyűlés Elnöke 2012. június 1-én látogatást tett településünkön, ahol megbeszélést folytatott a körjegyzőséghez tartozó falvak vezetőivel, majd megtekintette a helyi napköziotthonos óvodát és a Móra Ferenc Általános Iskolát.

 

Játszótérrel gazdagodott iskolánk

Kicsik és nagyok legnagyobb örömére az iskola tanulói birtokba vehették intézményünk legújabb fejlesztését, egy minden igényt kielégítő, korszerű játszóteret. A projekt a községi önkormányzat és a Rédics és Vonzáskörzete Fejlődéséért Közalapítvány együttműködésében készült el pályázati forrásból.

 

Tavaszi Zsongás

Idén is nagy sikerrel került megrendezésre a Móra Ferenc Általános Iskola és a Rédicsi Iskolakörzet Gyermekeiért Alapítvány szervezésében a már hagyománynak számító Tavaszi Zsongás című kulturális bemutató.

Néhány kép a rendezvényről:

A rendezvényen 52350 Ft-nyi felajánlás gyűlt össze, amely befizetésre került az alapítvány számlájára.

A befizetést igazoló szelvény megtekinthető ITT.

Diákolimpia

Iskolánk lelkes kézilabda csapata május 24-én 2. helyezést ért el. Ezúton is gratulálunk nekik. A helyezett csapat képe az érmekkel:

 

Kirándulás Budafára

Iskolánk alsó tagozatosai hasznos és jókedvű kirándulást tettek a budafai arborétumba május 17-én.

 
 
 
Gyengénlátók számára.
Redics.hu vakok és gyengénlátók számára is olvasható verziója.
 
  Hirdetmények
 

POZIVNICA Cross-Culural Tool-Kit HR

 
 

MEGHÍVÓ Cross-Culural Tool-Kit HU

 
 

Rédics zártkerti besorolású területeinek infrastruktuláris fejlesztése

 
 

Rédics zártkerti besorolású területeinek infrastruktuláris fejlesztése

 
 

Tájékoztatás Gosztola község lakosságának

További hirdetmények
  Aktualitások
 

Rédicsi Hírmondó 8. szám
2017-01-02 15:31:26

 
 

Szilveszter Rédicsen
2016-12-30 20:40:41

 
 

Karácsonyi műsor a kultúrházban
2016-12-12 18:37:56

 
 

Házhoz megy a MIKULÁS
2016-11-18 17:53:33

 
 
UMFT
 
Magyar falu program
Impresszum Legyen a kezdőlapom Hozzáadás a kedvencekhez
Megtekintve 3703. alkalommal.